Competency Profile Chart (CPC)
Nama NOSS : Pengeluaran Makanan (Pemprosesan)
Kod NOSS : C107-002-3:2020
Tahap : 3
Memaparkan 1-8 daripada 8 items.
| Bil | Competency | Tajuk Competency Unit (CU) | Lihat Terperinci |
|---|---|---|---|
| 1 | Core | PENGENDALIAN BAHAN MENTAH | Job Description (JD) |
| 2 | Core | PENGENDALIAN PENYEDIAAN PESANAN PENGELUARAN PRODUK | Job Description (JD) |
| 3 | Core | PENYELARASAN PENYELENGGARAAN MESIN DAN PERALATAN PEMPROSESAN MAKANAN | Job Description (JD) |
| 4 | Core | KAWALAN KUALITI PEMPROSESAN MAKANAN | Job Description (JD) |
| 5 | Core | PENYELIAAN PERSONEL PEMPROSESAN MAKANAN | Job Description (JD) |
| 6 | Elektif | OPERASI PEMPROSESAN PRODUK MAKANAN SEDIA DIMASAK (READY-TO-COOK) | Job Description (JD) |
| 7 | Elektif | OPERASI PEMPROSESAN PRODUK MAKANAN SEDIA DIMAKAN (READY-TO-EAT) | Job Description (JD) |
| 8 | Elektif | OPERASI PEMPROSESAN PRODUK MINUMAN | Job Description (JD) |

